Britney bila na liposukciji bedara i stražnjice

"IZGLEDALA sam kao debela krava!", rekla je Britney Spears nakon što je pogledala svoj katastrofalni nastup na dodjeli MTV-jevih nagrada, a ovih je dana odlučila nešto poduzeti po pitanju svoje propale linije. Nažalost, nije se odlučila za teretanu, već za liposukciju u Las Vegasu, a na "udaru" su, piše Daily Mail, bili bedra i stražnjica.

Pjevačica je prijateljima rekla kako u Las Vegas ide u potragu za nekretninama, no iz grada kocke nazvala ih je i pohvalila se liposukcijom bedara i stražnjice, piše Daily Mail. Podsjećamo, prošlog mjeseca je također posjetila estetskog kirurga kod kojega je  napumpala  usne, a njeni prijatelji tvrde kako je za promjenama na sebi posegnula jer "očajnički želi mijenjati svoj život".

Neki američki mediji pišu kako je narko test kojem se Britney podvrgla prije nekoliko dana ispao pozitivan jer joj je u mokraći nađen amfetamin, što bi značilo da je najviše 24 sata prije testa konzumirala kokain, crack, speed ili neku drugu drogu koja sadrži tu tvar. Ipak, tu informaciju bolnički centar u kojem je obavila test nije potvrdio.

Oduzimanje skrbništva sve je izvjesnije za posrnulu pjevačicu - Kevin Federline došao je u posjed snimke na kojoj se jasno vidi kako je Britney, vozeći svoju djecu, napravila nekoliko prometnih prekršaja, a jedan od sinova nije bio vezan. Osim toga, doznalo se i da pjevačica posjećuje dva psihijatra koji, pak, odbijaju govoriti o njezinom psihičkom stanju, pozivajući se na Hipokratovu zakletvu.

D.K.

Pročitajte više