Britney "daje sve od sebe", ali nove tužbe i dalje pristižu

BIVŠI menadžer odlučio se priključiti brojnim sretnicima koji Britney žele vidjeti na sudu - pjevačicu je tužio zbog dugova, baš kao i njezini plesači, kojima još nije isplatila honorar za nastup na dodjeli MTV-jevih nagrada. Pokušavajući ostaviti dobar dojam, Britney je opet dala kratku, ali jasnu izjavu: "Tužno je kako ljudi i svijet mogu biti okrutni. Na kraju dana, znam da dajem sve od sebe da ispravim stvari".

I dok Amerikanci skaču na "Blackout", novi album Britney Spears, poludjela pjevačica trudi se ostaviti dobar dojam na socijalnu radnicu kojoj je povjereno da procijeni može li se Brit brinuti za sinove. Pjevačica ih triput tjedno vodi u šetnju, a poglede znatiželjnika privlači neurednim izgledom - loš ten sakriva velikim naočalama, a ulicama Los Angelesa hoda u pidžami i tenisicama.

Iako se album već naveliko vrti po američkim klubovima i sprema se za ulazak na Billboardovu top listu, kad ćemo konačno saznati je li Britney i dalje "glazbeno relevantna", pjevačica je odbila sve intervjue za koje joj ovih dana ponude pristižu sa svih strana. Priliku da opravda svoje ponašanje, kojim je u posljednjih godinu dana postala "trash ikona", dala joj je i Oprah Winfrey, no Brit joj nije ni odgovorila na ponudu.

Njezini prijatelji, među kojima je i Lance Bas iz nekadašnje teen atrakcije N'Sync, tvrde kako je odlučna u namjeri da popravi svoj život i reputaciju. "Vrlo je smirena s djecom, stalo joj je da sredi situaciju u kojoj se našla. Vjerujte mi, sve će nas uskoro ugodno iznenaditi", kaže Lance Bass o problematičnoj prijateljici.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više