Britney i Kevin "sretni" za milijune dolara

IAKO SE u zadnje vrijeme u žutom tisku sve češće mogu pročitati napisi o propasti braka Britney Spears, pop diva ne želi to prihvatiti. Americas People magazinu "sretna" obitelj je prvi put pozirala zajedno, želeći pokazati kako su njihove bračne nevolje obična izmišljotina.

Prije nekoliko dana prijatelji para kazali su da je Britney odbila milijunsku ponudu jednog američkog časopisa koji je trebao fotografirati njenu obitelj.

Fotografija Americas People magazina je vjerojatno milijunska, pa je "sreća" Britney i Kevina tim veća. Pjevačica je otvorila vrata svog doma u Malibuu i poznatom magazinu, između ostalog, pričala o sinu, o jednogodišnjem braku i nadolazećim blagdanima.

Žuti tisak su preplavili napisi o raspadu braka mlade pjevačice koja je, kako se čini, vrlo brzo shvatila kako bračni život i nije tako zabavan kao što je mislila. Svađe s njenim razuzdanim suprugom Kevinom Federlineom postale su sve učestalije, pa je Britney navodno razmišljala i o razvodu.

Britney svom suprugu stalno predbacuje što izlazi vani, druži se s atraktivnim ženama i konzumira ogromne količine alkohola, dok ona kući požrtvovno hrani njihovu bebu.

Pročitajte više