Britney na meti tabloida Sun

KADA nemaju novih vijesti o američkoj pjevačici urednici žutog dnevnika prihvate se komentara fotki koje im donose paparazzi u svom ciničnom engleskom stilu.

Kada im se na stolu našla fotografija na kojoj se Britney predstavila u majici s prezimenom svog budućeg supruga brzo su osmislili malu priču kako bi ispunili stranicu. Tvrdi se da siromašni plesač nema love da svojoj mladenki kupi vjenčani prsten pa joj je umjesto toga poklonio jeftinu majicu, a ne zna se da li je gori njegov poklon ili činjenica da ga je pjevačica "navukla" na sebe.

Predviđa se kako bi se ona u tom stilu i na svom vjenčanju mogla pojaviti u nekoj bezveznoj najlon haljinici. Ismijavanju Britney pridružila se i njena velika "prijateljica" Christina Aguilera. Ona je negdje vidjela njen vjenčani prsten, a sve je kometirala riječima "kako je jadno kada buduća mladenka sama sebi kupuje prsten, a taj izgleda kao da je kupljen u samoposluživanju".

Modna kritičarka Suna okomila se na fotku na kojoj je Britney uhvaćena u dugoj suknji koja joj pada s bokova i otkriva gaćice tvrdeći da je suknja "prekrojena od neke stare zavjese". Komentira da je model ipak pogodan za odlazak u javni WC nakon što je pjevačica primijećena da u njega ulazi bosih nogu.

Pročitajte više