Britney oponašala Michaela Jacksona

ČUVENI stil hvatanja za genitalije na sceni Kralja popa iskoristila je i donedavna "djevica" na upravo održanom koncertu u New Yorku dokazujući da na svaki način pokušava vratiti staru slavu.

Nakon što je u Europi prekinula promociju svog novog albuma zbog gadne prehlade mamica ju je kod kuće brzo izliječila čajevima i omogućila da pjeva na friškom zraku Times Squarea u Velikoj Jabuci.

Modni kritičari ponovo su se zapitali zbog čega Britney skupo plaća svoju stilisticu jer je za koncert odjenula novu nemoguću kombinaciju.

Smeđe kožnate hlače stalno su joj spadale otkrivajući ljubičaste tanga gaćice, a top je očito sklepala od neke prugaste majice Justina Timberlakea koju je njen bivši dečko zaboravio kod nje.

Na sve to nabila je šešir s perjem poput neke elegantne poslovne žene i dokazala da ne namjerava tako lako ispustiti titulu najgore odijevene slavne žene na svijetu.

Golog pupka otkrila je da uopće nema struka i dok su fanovi njen izgled ocijenili kao seksi, zlobnici su tvrdili da je prava debeljuca.

Pročitajte više