Britney paparazzima prijetila smrću?

DVOJICA paparazza tužit će Britney jer ih je, kažu, gađala bočicom svog sina Jaydena Jamesa i zaprijetila im smrću, a njezin tjelohranitelj zaradio je prekršajnu prijavu zbog napada na paparazze u nedavnoj tučnjavi. Paradoksalno, uplašeni paparazzi traže da sud Britney odredi zabranu pristupa, jer je jednom od njih, navodno, rekla kako "s njim ima nedovršenog posla".

Andrew Deetz i Kyle Henderson pripremaju tužbu protiv Britney Spears, jer ih je navodno napala prije nekoliko dana i prijetila im smrću. Jednog od njih srela je i dan kasnije, kad mu je rekla da "s njim ima nedovršenog posla", zbog čega paparazzi traže da joj sud odredi zabranu pristupa. Napadnuti su u tučnjavi u kojoj je Britneyin tjelohranitelj također zaradio prekršajnu prijavu, te može dobiti i do godinu dana zatvora zbog napada na trećeg paparazza koji je pjevačicu pokušao snimiti prilikom izlaska iz welness kluba.

Podsjećamo, Britney se već obračunavala s fotografima - nakon "povijesnog" brijanja glave, izudarala je automobil jednog paparazza kišobranom te mu razbila prozor.

Britney sinovima: "Vaša baka je zločesta žena"

Prema pisanju američkih medija, Britney je već duže vrijeme posvađana s majkom Lynne Spears i svoje sinove Seana Prestona i Jaydena Jamesa okreće protiv nje. Kad pitaju za baku, ona im navodno odgovara: "Vaša baka je zločesta žena, ali ste premali da razumijete". Osim toga, ponovno je aktualizirano pitanje njezine nebrige za vlastitu djecu, zbog čega bi mogla izgubiti skrbništvo. Kad treba odmor, Britney ih navodno daje na čuvanje bilo kome tko se nađe u blizini, pa i prodavačici u trgovini.

D.K.

Pročitajte više