Britney ponovo oponaša Madonnu

VEĆ NA početku karijere mlada Amerikanka nije tajila da jednog dana želi oteti mjesto Kraljici popa, ali dok njena starija kolegica i dalje osvaja Top liste, Britney se mora zadovoljiti pojavljivanjem na stranicama tabloida.

Kako joj nije uspio filmski izlet u Hollywood jer očito nema talent za glumu poput Jennifer Lopez, glazbena karijera sve joj se više ruši, dotukao ju je raskid s višegodišnjim dečkom Justinom Timberlakeom, pa se posvetila shoppingu i tulumarenju.

Pokušava bar izgledom oponašati Madonnu pa je slijedeći svoj uzor i ona pod hitno obojila kosu u plavo prihvaćajući teoriju "da se plavuše bolje zabavljaju".

Paparazzi su je uhvatili na Bahamima gdje je krstarila na jahti s prijateljima, a sokolovo novinarsko oko zamijetilo je da nije koristila kremu za sunčanje, pa je dobro pocrvenjela.

Kako je zbog naglog pada popularnosti izgubila višemilijunski ugovor za propagiranje Pepsi Cole, iz osvete se slika s konzervom Coca Cole nadajući se da bi joj konkurencija mogla za to udijeliti koji dolar.

Britney je do sada namlatila brdo love, ali je propali izlet u ugostiteljstvo i zatvaranje njenog restorana u New Yorku skupo koštaju, pa priprema novi album na kojem se nada novoj zaradi. Možda će se i naći netko tko će ga kupiti.

Pročitajte više