Britney pozitivna na narko testu

NAKON što je svim silama pokušavala izbjeći testiranje na droge, Britney se konačno podvrgnula testu koji je ispao pozitivan, no pjevačica demantira tvrdnje kako se opet počela drogirati. Rezultat je takav, tvrdi Brit, zbog tableta koje joj je propisao liječnik  pa se nada da pozitivan rezultat testa neće utjecati na njenu borbu za skrbništvo nad djecom.

Pjevačicu je odvjetnik bivšeg supruga Kevina Federlinea upozorio kako će je prijaviti sudu ukoliko se ne odazove na test, a pozitivan rezultat iznenadio je i samu Britney, koja odlučno tvrdi kako se kloni droga. Tablete Provigil koje pije navodno su utjecale na ishod testa, koji se najvjerojatnije neće uzeti u obzir na sljedećem ročištu.

U obranu pjevačice stali su i njezini prijatelji, koji tvrde da je Britney napokon shvatila kako je dotaknula "dno dna" te kako se više nema namjeru baviti opijatima. Ipak, američki novinari doznali su da Provigil tablete pomažu u liječenju ovisnosti od kokaina, droge koja se dosad povezivala uz popularnu pjevačicu.

Djelomičnu odgovornost za ponašanje Britney Spears preuzela je i njezina majka Lynne, koja je prije mjesec dana s mlađom kćeri doletjela u Los Angeles kako bi pokušala pomoći. "Nisam na nju dovoljno pazila kad je bila dijete. Bila je vrlo zrela i odgovorna pa je na neki način bila prepuštena sama sebi", priznala je očajna Lynne Spears.

Obitelj problematične zvijezde ne tješe ni novi poslovni uspjesi - nakon drugog mjesta na službenoj američkoj listi, novi album "Blackout" učinio je isto na top ljestvici Velike Britanije, dok je u Europi ovog tjedna uvjerljivo najprodavanije izdanje.

D.K.

Pročitajte više