Britney - princeza punka?!

ČINI se da je Britney mislila sasvim ozbiljno kad je rekla da joj je Madonna uzor. Naime, na produkciji svog novog albuma zaposlila je čovjeka koji je zaslužan za uspjeh Madonninog fenomenalnog albuma «Music» - Williama Orbita. No, tu nije kraj iznenađenjima, naime uz Orbita, novi album Britney Spears producirati će i francuski elektro-čarobnjaci iz Daft Punka.

Dok se novi spot njezine najveće suparnice, Christine Aguilere, non-stop prikazuje po svim svjetskim glazbenim TV stanicama, Britney ne miruje. Naime, Spears se već susrela s Williamom Orbitom i francuskom dvojcem te dogovorila suradnju za njen slijedeći album.

U razgovoru za časopis Holywood Reporter, Britney je izjavila: «Poludila bih da ništa ne radim. Uvijek moram nešto raditi. Još uvijek nismo počeli s ozbiljnim radom na albumu, to će ići u siječnju.»

«Zasad sam se samo susrela s nekim ljudima kako bih čula ono što oni rade, kako bi odlučila želim li raditi s njima ili ne» - rekla je Britney, pa nastavila: «Kad kažem neki ljudi, mislim na Williama Orbita i Daft Punk.»

«Mislim da ću za novi album uzeti i malo rocka, malo hip-hopa i onda ću se igrati s time. To je smjer u kojem sad idem, ali tko zna? Možda će se to promijeniti za mjesec dana, jer mi možda padne napamet neka fantastična pjesma koja će promijeniti cijeli zvuk» - zaključila je Britney.

Pročitajte više