Britney Spears i njezina sestra planiraju dvostruko svečano vjenčanje

BRITNEY SPEARS će, po svemu sudeći, jako brzo uploviti u bračnu luku. Nakon što je nedavno snimila editorijal u kojem je pozirala kao kičasta mladenka, pjevačica je otkrila prijateljima kako želi jako veliko vjenčanje. Njezina svadba navodno će biti svečanija nego ona kraljevske obitelji, a isto želi i njezin dečko Jason Trawick. Osim velikog slavlja, Britney planira napraviti dvostruko vjenčanje te u bračnu luku uploviti kad to napraviti i njezina sestra Jamie Lynn, koja će se uskoro vjenčati s dečkom Caseyjem Aldridgeom, s kojim ima dijete.

"Jason je nedavno izjavio da će vjenčanje biti svečanije od kraljevskog, a Britney se oduševila. Sviđa joj se ideja o vraćanju na vrh te jedva čeka da je mediji ponovno poštuju i spominju u pozitivnom kontekstu. Jamie Lynn imala bi samo koristi od dvostrukog vjenčanja jer se želi vratiti u showbiz, a u slučaju dvostrukog vjenčanja, dobila bi potrebnu pozornost", otkrio je nepoznati izvor za američke medije.

Pjevačica u posljednje vrijeme zaista uživa. Nedavno je viđena kako uživa u ljetnim radostima s Jasonom, a mnogi su komentirali njezinu odličnu formu. "Britney kaže da je u najboljoj formu u životu. Naporno je radila kako bi se dovela u željeni oblik, a sad kad je to napravila, dogovorila je snimanje editorijala, a možda i filma. Jako je ponosna na svoje tijelo, pogotovo nakon svih kritika koje je tijekom godina primila na račun svog izgleda", zaključio je izvor.

Pročitajte više