Britney Spears iznenadila golišavim videom pa poručila: Sve sam odrezala

Screenshot: Instagram

AMERIČKA pjevačica Britney Spears nedavno je na svom Instagramu objavila novi video. U njemu se može vidjeti kako pozira dok se kupa u toplesu, a na sebi ima samo donji dio bikinija i ružičasti šešir te gole grudi prekriva rukama. Ipak, ništa od toga nije bilo tema i povod videu.

 

Spears je video objavila da se pohvali kako je "odrezala svu kosu", ali i da trenutno ne želi pokazati kako izgleda nakon šišanja. Tako je navela u opisu snimke koju je objavila s odmora na kojem boravi sa svojim trećim suprugom Samom Asgharijem na havajskom otoku Mauiju.

Nije prvi put da iznenađuje frizurom

Podsjetimo, ovo nije prvi puta da pjevačica iznenađuje potezom kada je njena frizura u pitanju. Spears je obrijala glavu u veljači 2007., samo dan prije nego što će biti primljena u rehabilitacijski centar na Karibima kako bi se liječila od ovisnosti. Odjavila se nakon nekoliko sati, a onda je primljena u drugi rehabilitacijski centar u Malibuu.

"Prolazila sam tada kroz mnoge toga, muž me ostavio, bila sam shrvana i to je bio jedan od načina na koji sam se izrazila. Bilo je to simbol bunta i osjećaja slobode. Nekad su mi stvari koje mi se događaju u životu jednostavno previše", rekla je u jednom intervjuu 2008. godine. 

Pročitajte više