Britney Spears o dokumentarcu o njoj: Plakala sam zbog dijelova koje sam vidjela

Foto: Press

BRITNEY SPEARS komentirala je dokumentarac Framing Britney Spears koji govori o njenom životu, karijeri te o skrbništvu nad njenom imovinom koje je prije 12 godina preuzeo njezin otac Jamie Spears.

"O mom se životu uvijek nagađalo... Doista, cijeli moj život je promatran i osuđivan. Zbog zdravog razuma svaku večer moram plesati na Stevena Tylera da bih se osjećala divlje, ljudski i živom", napisala je pjevačica između ostalog i osvrnula se na dokumentarac o svojem životu.

"Nisam gledala dokumentarac, ali iz onih dijelova koje sam vidjela bilo mi je jako neugodno zbog načina na koji su me prikazali", napisala je Britney na Instagramu.

"Plakala sam dva tjedna.... I dalje ponekad plačem", dodala je Britney. 

"Činim sve što mogu sa svojom vlastitom duhovnošću i sa sobom kako bih pokušala zadržati radost, ljubav i sreću. Svakodnevni ples mi donosi radost. Nisam ovdje kako bih bila savršena... Savršeno je dosadno... Ovdje sam da prenesem ljubaznost", zaključila je pjevačica ispod objave na kojoj pleše uz pjesmu Crazy grupe Aerosmith.

Većina fanova u komentarima izrazila je sumnju da je to napisala pjevačica.

"Sve je to lijepo napisano. No voljela bih vidjeti da upravo ti izgovaraš ove riječi", "Nema nikakve šanse da je ovo napisala Britney", "Netko piše za nju, ovo nisu njene riječi", samo su neki od komentara.

"Postoje dijelovi filma koji su joj bili preteški i emotivni za gledanje - scene koje opisuju najteža vremena u njenom životu, neumoljivi medijski cirkus i oštar fokus na nju kao mladu majku", kazao je izvor blizak pjevačici za Page Six.

"Ali ona osjeća, prvi put nakon mnogo godina, da su ljudi na njezinoj strani i da će stvari za nju biti bolje", dodao je izvor.

Također, veliku zabrinutost kod pratitelja pjevačica je izazvala crno-bijelom fotografijom na kojoj je prikazana žena iz viktorijanskog doba koja u naručju drži kostur bebe.

"Vrag je u detaljima …. Ne bih željela da me ova beba još jednom udari", napisala je ispod objave na Instagramu referirajući se na svoju staru pjesmu Hit Me Baby One More Time.

"Djevojko, što se događa", "Ovo je znak, 100 posto", "Ovo mora nešto značiti", "Dovraga, što ovo predstavlja", pisali su fanovi. 

Pročitajte više