Britney Spears princu Williamu ponudila rame za plakanje

Britney koja se nedavno razvela od supruga Kevina Federlinea, osjetila je navalu suosjećanja prema britanskom prijestolonasljedniku, nakon što se našao u središtu medijske pozornosti zbog prekida trogodišnje veze s Kate Middleton. "Tužna je zbog toga što Williamova veza nije uspjela. Ona shvaća kako je to prekinuti vezu pred očima cijelog svijeta. Počela mu je pisati pismo podrške kojeg planira poslati do kraja tjedna." - rekao je izvor blizak pjevačici za The Daily Express.

Zanimljivo je da se i ranije Britney dopisivala sa 24-godišnjim Williamom. Prije četiri godine mu je čak poslala i svoju fotografiju s potpisom. Davnih dana Britney je priznala kako je zaljubljena u princa: "Voljela bih se udati za princa Williama. Tko ne bi želio biti princeza?"

Njene stare izjave u kombinaciji s informacijom da ponovno piše pisma Williamu, bile su dovoljne da britanski i američki mediji otvore svojevrsnu kladionicu. "Navijamo za Britney da postane nova djevojka princa Williama. Tko zna, možda postane i iduća princeza Diana." - piše Sky, nazivajući posrnulu pop princezu "kraljicom Britney I.",  a sve zato što se osjećajna Britney ponudila mladom princu kao rame za plakanje.

I.M.
Foto: AFP

Pročitajte više