Britney uskoro s balonima u grudima

IAKO su uz samozvanu djevicu u posljednje vrijeme vežu sami skandali, ovoga puta mlada američka pjevačica nije ništa kriva. Plastični kirurzi neće joj ugraditi silikone u prsa već će napumpane grudi dobiti njen voštani kip.

U čuvenom muzeju voštanih figura Madame Tussauds u Londonu odlučili su privući posjetitelje interaktivnim kipovima slavnih osoba, pa u njemu već postoji Brad Pitt sa stražnjicom od gume koja se može štipati i Jeniffer Lopez čije lice pocrveni kada joj nešto šapnete na uho.

Majstori će potrošiti 52.000 funti da bi napravili vjernu kopiju pjevačice s prsima koja se dižu i spuštaju kako bi se dobio dojam da Britney ubrzano diše.

Kao podložak za izradu kipa poslužiti će scena iz spota "Slave 4U" u kojoj ona izvodi seksi ples oko metalnog stupa poput golišavih djevojaka u noćnim barovima.

Britney će biti okrenuta glavom prema dolje s istaknutim grudima u prvom planu pa će voajeri zadihano disati poput kipa ispred njih.

Iako pjevačica u stvarnosti nikada nije povećavala prsa tabloidi objavljuju njene slike s većim ili manjim grudima, ali tajna leži u tome koliko je Britney nabacila kilograma ili smršavila.

Pročitajte više