Britney uspjela poništiti brak s huliganom

SPRETNI odvjetnici pop zvijezde ispisali su pune tri stranice razloga zbog čega treba poništiti brak njihove klijentice pa sutkinji Lisi Brown nije bilo teško to službeno učiniti.

Među razlozima se navodi da Britney nije imala pojma što zapravo radi, a kao važan argument se navodi da nije u drugom stanju.

Sutkinja se složila s odvjetnicima da Jason nakon poništenja braka ne može tražiti od svoje bivše ni jedan dolar odštete.

22-godišnjeg studenta iz njihovog rodnog grada Kentwooda u Louisiani mediji su prvo opisali kao "dobrog dečka iz susjedstva" ali zločesti tabloidi su iščeprkali da se on voli tući po barovima.

Zbog toga je poznat policiji koja ga je već tri puta uhitila zbog remećenja reda i mira na javnom mjestu, a posljednju kaznu od 100 dolara morao je zbog toga platiti prije 18 dana.

Mladić je izjavio novinarima kako ova ludost s brakom neće promijeniti njegov život kao da nije svjestan da je time izgubio identitet jer će ga od sada svi znati samo kao bivšeg muža Britney Spears.

Povodom cijelog cirkusa javili su se i stručnjaci iz bračnih savjetovališta koji su pjevačicu nazvali "glupačom" jer će svojim primjerom potaknuti mnoge mlade osobe da bez razmišljanja ulete u brakove.

Pročitajte više