"Britney živi u paralelnom svemiru"

ODVJETNIK Kevina Federlinea je, zbog činjenice da je Britney došla samo na šest od 14 zakazanih testiranja na drogu, od suda zatražio strože mjere za popularnu pjevačicu, koja će policiji morati dostaviti broj mobitela, kako bi ju mogli nazvati svaki put kad markira narko test. U međuvremenu, njezin je album "Blackout" zasjeo na drugo mjesto službene američke top liste, a bolje se od njega u proteklom tjednu prodavao tek novi CD Eaglesa.

"Ona živi u paralelnom svemiru. Federline ne želi majci oteti djecu, ali nema izbora jer se ona davno prestala ponašati normalno", rekao je Daily Mailu Mark Vincent Kaplan, odvjetnik Kevina Federlinea koji se već mjesecima bori za puno skrbništvo nad njihovim sinovima. Britney, naime, sve češće izostaje sa zakazanih narko testova, pa joj je sud naredio da na svom broju mobitela mora stalno biti dostupna, inače će kazneno odgovarati.

Umjesto sastanke anonimnih alkoholičara, Britney je proteklih dana obilazila auto salone, pa si je kupila novi automobil, srebrni Mercedes SL 65, za kojeg je izdvojila više od 250 tisuća dolara. Američki mediji čude se tom potezu, jer je Spears proteklih tjedana potrošila milijune - 230 tisuća dolara otišlo je na sudske troškove, a svakog mjeseca bivšem suprugu isplaćuje više od 14.500 dolara alimentacije. Osim toga, ulagala je i u uređenje imanja i album, čije je troškove podijelila s diskografskom kućom Jive Records.

"Blackout" je u SAD-u u prvom tjednu prodaje opravdao očekivanja i zasjeo na drugo mjesto Billboardove top liste singlova. Obzirom da nije imao promociju, jer je pjevačica odbila sva ponuđena gostovanja u najgledanijim američkim programima, rezultat je to kojim su u Jive Recordsu iznimno zadovoljni, iako su svjesni da će se Britney na europskom tržištu morati puno više potruditi.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više