"Da sam svoje tijelo zavoljela ranije, sigurno bih prije izgubila nevinost"

DOK SE mnoge zvijezde i zvjezdice hvale kako su izgubile nevinost u tinejdžerskim danima, glumica Brooke Shields je bez imalo srama priznala kako je ona svoj prvi seks doživjela u 22. godini. Iako je kao djevojčica imala neke poprilično kontroverzne uloge, poput one u filmu "Pretty Baby" gdje je kao 11-godišnjakinja snimala razgolićene scene te je kao jedan od glavnih ženskih likova u filmu živjela u bordelu, Brooke je priznala kako je bila vrlo sramežljiva kada je seksualnost bila u pitanju.

"Da sam svoje tijelo zavoljela ranije, sigurna sam da bih se puno prije poševila"

U to vrijeme, od 1980. do 1990. godine, Brooke je bila povezivana s mnogim muškarcima tako da identitet njezinog "prvog" ljubavnika nije poznat. Osim s Michaelom Jacksonom, Brooke je navodno bila u vezi s Princom Albertom II., Johnom F. Kennedyjem Jr., Michaelom Boltonom, Georgeom Michaelom i Tedom McGinleyom. "Da sam svoje tijelo zavoljela ranije, sigurna sam da bih se puno prije poševila", otkrila je glumica je Health magazine.

Kao glavni razlog Brooke je navela prekomjernu težinu, ali i pritisak javnosti. "Bila sam pod pritiskom javnosti i voljela bih da sam se s tim pomirila na početku karijere dok je to sve još bilo umjereno. Tada bih vjerojatno bila više u dodiru sama sa sobom i ne bi imala problema s prekomjernom težinom", dodaje Brooke koja tijekom karijere nikada nije imala problema s razgolićenim ulogama. Osim one u filmu "Pretty Baby", Brooke je kao 15-godišnjakinja glumila u filmu "Plava laguna" koji joj je obilježio ostatak karijere.

Radnja popularnog filma se događala na pustom otoku, a glavne uloge su imali tinejdžeri Brooke Shields i Christopher Atkins. Iako su se u početku svađali, ubrzo su otkrili čari ljubavi i seksa. Baš po toj ulozi mnogi pamte seksipilnu Brooke koja i sada, u 43. godini izgleda bolje nego ikada.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više