Bruce Willis ljetuje s 25 godina mlađom glumicom

AKCIJSKI junak krenuo je stopama svoje bivše supruge Demi Moore, koja je već neko vrijeme u sretnom braku s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom - odnedavno je u vezi s nekoliko desetljeća mlađom glumicom Tamarom Feldman, s kojom se ovih dana zabavlja na Sardiniji. Paparazzi im, naravno, ne smetaju - pa svijet mora vidjeti da je "stari vuk" upecao zgodnu i mladu ljepoticu!

Bruce Willis brzo je "okrenuo ploču" - donedavno je izjavljivao kako "beskrajno uživa kao samac", a trenutno se odmara na luksuznoj jahti, na kojoj mu društvo pravi nova djevojka Tamara Feldman. Riječ je o glumici za koju neki kritičari pišu kako njeno vrijeme tek dolazi, a dosad je glumila uglavnom u TV serijama i filmovima B produkcije, pa neki u njihovoj ljubavi vide samo interes mlade glumice da se "preko postelje probije u prvu ligu holivudskih glumica".

Sudeći po fotografijama, novopečenom ljubavnom paru nimalo ne smetaju zlobni komentari, kao ni paparazzi, pred kojima su ponosno pokazali svoju ljubav. Nakon što je promovirao novi nastavak filmske sage "Umri muški", 52-godišnji glumac na Sardiniji je pokazao da je u top formi, na kojoj bi mu mogli pozavidjeti mnogi puno mlađi muškarci.

Glumac je nedavno priznao kako mu je kolega Will Smith itekako pomogao nakon razvoda s Demi Moore, koji je za Willisa navodno bio najteže razdoblje u životu. "Za vrijeme tih mračnih vremena Will mi je rekao da moram učiniti sve kako bi moja djeca bila sretna. Dao mi je neke odlične savjete nakon kojih mi se 'upalila žaruljica'. Tad sam shvatio neke stvari", kaže Willis, koji je, upravo zbog djece, s Demi Moore u odličnim odnosima - dolazi joj na premijere, a s Ashtonom Kutcherom je, tvrde prijatelji, u idiličnim odnosima.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više