Caitlyn Jenner (71) kandidira se za guvernerku Kalifornije

Foto: Instagram

CAITLYN JENNER, koja je prije promjene spola bila poznata kao Bruce Jenner i osvajač olimpijske medalje, kandidira se za guvernerku Kalifornije, piše Page Six.

Zvijezda reality showa Keeping Up with the Kardashians predala je papire za kandidaturu na izborima u kojima će pokušati s pozicije skinuti trenutačnog guvernera i demokratu Gavina Newsoma.

71-godišnja Jenner okupila je oko sebe tim stručnjaka među kojima su Tony Fabrizio, koji je radio na kampanjama bivšeg predsjednika Donalda Trumpa 2016. i 2020., i Steven Cheung, bivši Trumpov pomoćnik u Bijeloj kući koji je bio dio tima Arnolda Schwarzeneggera tijekom izbora 2003. godine.

Jennerov osobni prijatelj, Brad Parscale, bivši Trumpov menadžer kampanje, pomogao je izgraditi njezin tim, iako ne planira preuzeti službenu ulogu u kampanji. 

"Ovo nije Kalifornija koju poznajemo. Ovo je Kalifornija Gavina Newsoma, gdje nam naređuje da ostanemo kod kuće, ali on odlazi na večeru sa svojim prijateljima", kazala je Jenner te dodala kako će službeno objaviti svoju kandidaturu u idućim tjednima.

Pročitajte više