Cardi B jedva obuzdavala bujno poprsje da ne izleti van iz haljine

Foto: Gulliver/Getty Images

IAKO je na sinoćnjoj dodjeli MTV video nagrada pobijedila tek u jednoj kategoriji, onoj za najbolji hip-hip videouradak, reperica Cardi B pozornost je, zahvaljujući svojim modnim odabirima, plijenila cijele večeri. U glamuroznoj holivudskoj noći promijenila je dvije haljine odabrane istom logikom - grudi su bile u prvom planu.

26-godišnja reperica, pravog imena Belcalis Marlenis Almánzar, nedavno je još jednom povećala grudi, zbog čega je prije dva mjeseca morala odgoditi nekoliko koncerata. Da se doista radi o odgodi zbog zabrane doktora, priznala je isprovocirana pričama da joj koncerti propadaju zbog loše prodaje. 

Dok je crvenim tepihom vladala u provokativnoj crvenoj toaleti, za after party reperica je odabrala pripijenu haljinu sa zmijskim uzorkom. 

Embed from Getty Images

Prije točno dvadeset godina na istoj dodjeli nagrada crvenim tepihom također je vladalo poprsje jedne reperice. Tada megapopularna Lil' Kim na dodjelu je došla u provokativnom ljubičastom izdanju koje se i danas ubraja u najneukusnije, ali i najpamtljivije kreacije s MTV-jeve dodjele.

Embed from Getty Images

Pročitajte više