Ceca Ražnatović čeka optužnicu zbog sumnjivih nogometnih transfera

BEOGRADSKO Okružno tužiteljstvo ovih dana planira podići optužnicu protiv Arkanove udovice i turbo folk dive Cece Ražnatović zbog mutnih poslova oko preprodaje nogometaša Obilića. Tužiteljstvo vjeruje da ima dovoljno dokaza protiv Cece, a zaključenje optužnice čeka dokumente koji bi ovih dana trebali stići iz Grčkog kluba Aris te tako zabetonirati Cecinu optužnicu.

međutim, anonimni izvor iz državne institucije srpskom blicu otkriva kako i bez željenih dokumenata već imaju dovoljno da bi Cecu mogli slobodno i uspješno teretiti, te je samo pitanje dana kada će i službeni postupak protiv silikonske kraljice Balkana biti pokrenut.

Podsjetimo, Ceca je završila pod istragom nakon što je ondašnje tužiteljstvo posumnjalo da je Ceca od prodaje čak petnaest nogometaša 22,529.000 tadašnjih njemačkih maraka i 480.000 američkih dolara, dakle ukupno oko 84 milijuna kuna.

A osim nogometnim transferima, Ceca ovih dana pažnju plijeni i ljubavnima; otkako je Srbijom pukla vijest da se Ceca prvi put nakon Arkanove smrti javno zaljubila paparazzi je ne puštaju na miru. Sreću je, navodno, pronašla u zagrljaju novosadskog manekena Vladimirom Cvetkovićem Cveletom.

Ceca i Cvele u vezi su već nekoliko mjeseci, a srpska turbo folk diva i udovica ratnog zločinca prijatelje i poznanike šokirala je došavši ruku pod ruku s mlađahnim ljepotanom, s obzirom na to da se od smrti supruga u javnosti nikada nije pojavila s muškarcem.

Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, par strastvenih susreta u Novom Sadu i dugih noćnih telefonskih razgovora Ceca je popustila i novosadskom ljepotanu odlučila reći "da".

Pročitajte više