Ceca Ražnatović odbacila imidž ucviljene udovice i našla novog dečka

NA ROĐENDANSKU proslavu kćeri svojeg prijatelja Ace Lukasa, Ceca Ražnatović došla je držeći se za ruke s manekenom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, prenose srpski mediji. Ceca i Cvele u vezi su već nekoliko mjeseci, a srpska turbo folk diva i udovica ratnog zločinca prijatelje i poznanike šokirala je došavši ruku pod ruku s mlađahnim ljepotanom, s obzirom na to da se od smrti supruga u javnosti nikada nije pojavila s muškarcem.

Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, a nakon nekoliko mjeseci dopisivanja, par strastvenih susreta u Novom Sadu i dugih noćnih telefonskih razgovora Ceca je popustila i novosadskom ljepotanu odlučila reći "da".

A da je izvrsno raspoložena Ceca je dokazala gostujući u srpskoj Farmi, u kojoj se natječe i naša Marina Perazić. Ceca Ražnatović i Aca Lukas te plivač Milorad Čavić u Farmi su se pojavili povodom otvaranja kafića "Štala", a Ceca je izgladnjelim farmerima donijela darove među kojima se našla i boca domaće rakije od koje su srpske poznate osobe povraćale, padale i pričale gluposti.

Pročitajte više