Čekali Angelinu, došla Alka

NAJAVLJENI dolazak holivudske zvijezde Angeline Jolie privukao je na južni dio istarskog poluotoka nemali broj predstavnika nacionalne sedme sile. Terase kafića oko lučkog gata od jutra su bile popunjene novinarima, snimateljima i fotoreporterima koji, nažalost, nisu dočekali divu. Svatko od njih imao je svoje izvore: jedan je novinar imao informaciju da Angelina slijeće u 15.30 iz berlinske zračne luke Schoenefeld u pratnji dvoje djece, s kojima je bila na posljednjoj premijeri. Drugi su, pak, tvrdili da dolazi privatnim jetom iz Nice. Jedna je televizijska ekipa znala da Angelina namjerava na Brijune doći iz jedne sporedne lučice, pa su unajmili gliser kako bi je uspjeli snimiti. Nitko, nažalost, to nije uspio učiniti jer je zvijezda, navodno iziritirana prisutnošću novinara, odustala od upoznavanja ljepota naše obale te gledanja predstave "Kralj Lear".

> Rade Šerbedžija: Angelina nije došla zbog novinarskih pizdarija

I dok su novinari u pulskoj zračnoj luci ostali bez priče, oni na fažanskoj rivi uspjeli su tek vidjeti Radu Šerbedžiju, koji je gliserom došao do ovog malog istarskog gradića, gdje se kratko zaustavio u jednom kafiću i vratio u zaštićeno područje brijunskih otoka.

Umorni novinari nastavili su čekati u nadi da će Angie ipak doći, no jedina poznata osoba koja se pojavila na lučkom gatu bila je - Alka Vuica. Začuđena prisutnošću tolikih novinara, Alka ih je upitala koga to čekaju jer joj je bilo jasno da nisu tamo zbog nje. Nakon susreta s novinarima Alka je otplovila prema Velom Brijunu, gdje večeras ima gažu. Predvečer prve su novinarske ekipe počele odlaziti s "mjesta događaja", a oni najuporniji ipak su ostali. Naime, iako je najavljeno da je Angelina odustala, akreditacije za večerašnju izvedbu predstave "Kralj Lear" nije moguće dobiti, što je novinarima dalo posljednju nadu da će gospođa Pitt ipak doći na Mali Brijun.

Hoće li Angelina doći i je li uopće trebala doći ili je to bio samo marketinški trik da bi se prodalo više karata, znaju samo u kazalištu Ulysses.

Pročitajte više