Čekali su do prve bračne noći, no uspjeli su se poseksati tek 6 godina poslije

Foto: Facebook

PAR IZ Teksasa čekao je sa seksom do prve bračne noći, no stvari nisu ispale kako je planirao. 

31-godišnji Ben i 28-godišnja Emily nisu se seksali tijekom dvije godine koliko su bili u vezi prije braka, a sve kako bi svoju ljubav mogli konzumirati na prvu bračnu noć. Međutim, prve bračne noći ipak nisu uspjeli voditi ljubav jer je Emily osjećala nevjerojatan bol. Daily Mail piše da se osjećala kao da "netko zabija nož u nju". "Kao da mi se vagina pretvorila u zid", opisala je.

Emily je mučio vaginizam, bolno stanje tijekom kojeg se vaginalni mišići grče pri bilo kakvom pokušaju penetracije. Često žene koje boluju od vaginizma ne mogu koristiti ni tampone.

Nakon što su joj doktori dijagnosticirali to stanje, Emily je krenula na dvotjedne terapije poslije kojih je uspjela spavati sa suprugom. To se dogodilo nakon punih pet godina i devet mjeseci od njihove prve bračne noći u rujnu 2009.

Nakon toga su dobili i sinčića Holdena. 

"Trebalo nam je skoro šest godina da uspijemo konzumirati naš brak, tek sam se tada osjećala kao žena", rekla je Emily. "Pokušali smo sve, i vibrator i vježbe istezanja, ali ništa nije pomagalo. Osjećala sam se kao da nešto nije u redu sa mnom. Bilo me je sram", rekla je i dodala da je njen suprug imao mnogo razumijevanja te da im je prvi seks nakon toga bio fantastičan.

Ben i Emily upoznali su se u crkvi te su zbog religioznih stavova odlučili živjeti u celibatu do braka.

Pročitajte više