Charlie Sheen hvalio se da živi u poligamnoj zajednici, policija mu oduzela djecu

NAKON što je ostao bez glasnogovornika, Charlie Sheen odlučio se obraćati javnosti direktno preko Twitter profila, no svojim najnovijim istupima u javnosti dobio je nove probleme, jer mu je policija oduzela sinove. Glumac je jučer otvorio Twitter profil, a već ima pola milijuna sljedbenika. U opisu je za sebe napisao da je "nezaposleni pobjednik", a nakon toga je objavio sliku na kojoj pozira s pornozvijezdom Rachel Oberlin. Pod slikom stoji tekst: "Pobjeđivanje! Odaberite svoj porok", a kako bi obožavatelje dodatno uvjerio da je pobjednik, objavio je sliku na kojoj pozira s fotografijom zlatnog kipića na kojoj piše "Oscars 2011".

Charlie je u intervjuu Howardu Sternu rekao da živi u poligamnoj zajednici sa svoje dvije "božice". Radi se o Rachel Oberlin i modelu za kupaće kostime, Natalie Kenley. Dopustio je i kamerama ABC-ja da uđu u njegov dom i snime kako njihova zajednica funkcionira. "Ove žene me ne osuđuju", rekao je glumac. Tvrdi da su njegove djevojke iskrene i otvorene te ne brinu samo o svojim potrebama cijelo vrijeme. Također je dodao da "božice" imaju ulogu babysitterica, jer brinu o njegovim sinovima. Rach i Natty spavaju u istoj sobi, u odvojenim krevetima, a on bira u kojemu će krevetu spavati. "Zašto ne bih živio kao kralj?", rekao je Howardu Sternu. Na pitanje o tome seksaju li se "božice" jedna s drugom, Charlie je rekao da to treba njih pitati. Nedavno je bio na odmoru s njima, a najavljuje da će možda oženiti obje.

Odveli mu sinove

Nakon što su televizijske kamere snimile obiteljsku idilu u njegovoj vili, Charliejeva bivša supruga Brooke Mueller otišla je sucu i zatražila da joj se vrate njeni sinovi, jer se boji za njihovu i svoju sigurnost. Policija je ušla u glumčev dom i odvela dvogodišnje blizance, Boba i Maxa koji su s njim od prošlog tjedna, kada se vratio u Los Angeles. "Ovo nije Amerika u kojoj sam odrastao", komentirao je Charlie odvođenje svojih sinova. Brooke je dobila skrbništvo nad djecom, iako je Charlie tražio da se brine o njima. Glumac ima još troje djece iz prijašnjih brakova, no ona ne žive s njim.

Pročitajte više