Charlize Theron: Bolujem od opsesivno-kompulzivnog poremećaja!

"BOLUJEM od vrlo ozbiljne bolesti, od koje pate milijuni ljudi, a to je opsesivno-kompulzivni poremećaj. Ne bavim se pretjeranim računanjem ili nečem sličnim, ali me strahovito muči kaos. Posebice onaj skriveni. Imam veliki problem s neurednim uredima. Zbog takvih stvari ne mogu zaspati, već razmišljam o tome kako u njima stoji nešto što ne bi smjelo biti tamo", kaže Charlize Theron.

Time je svakako objasnila scene iz Hollywooda koje su nedavno obišle svijet a koje pokazuju bosu i raščupanu glumicu, inače tešku nekoliko desetaka milijuna dolara, kako sama sebi u lokalnoj praonici na Beverly Hillsu pere auto. Agilnim paparazzima to nije promaknulo, glumica s milijunskom zaradom i količinom seksipila koja poražava mnoge zlatne starlete, kao i njezine kolegice po profesiji, ovako ogoljeno izgledala je prilično obično, mnogima čak i neprepoznatljivo.

Pušila travu i kao bong koristila jabuku

Štoviše, ni blizu onoj slici koju smo nedavno vidjeli kada je Charlize u kratkoj crnoj haljini i potpuno sređena došla gledati nogometni okršaj između engleskog Chelsea i talijanskog Intera na stadionu u Pasadeni i izazvala (svojim izgledom) zadovoljne ovacije mase muškaraca i zavist žena.

A izazvala je Charlize ovacije i kada ju je dovitljivi fotograf američkog Helloa! uhvatio kako puši travu i pritom kao bong koristi najobičniju jabuku, što je tada mnoge ljubitelje marihuane da isprobaju isto.

Pročitajte više