Charlize Theron nova Bondova djevojka

JUŽNOAFRIČKA glumica i dobitnica Oscara Charlize Theron bit će nova Bondova djevojka u najnovijem filmu o britanskom agentu 007 Jamesu Bondu, piše Daily Mirror.

Atraktivnoj 30-godišnjakinji ponuđen je unosan ugovor da nastupi uz bok novom Bondu, britanskom glumcu Danielu Craigu, u filmu "Casino Royale".

Početak snimanja novog filma o Bondu predviđen je za siječanj iduće godine u Pragu.

Plavokosa Južnoafrikanka bila je prvi odabir za tu ulogu redatelja Martina Campbella, pišu novine citirajući izvore iz filmske industrije.

Theron je osvojila Oscara za najbolju glumicu 2004. godine za portret američke serijske ubojice Aileen Wuornos u "Čudovištu".

Ako se informacija potvrdi, Theron će u ulozi Bondove ljepotice naslijediti Halle Berry, Teri Hatcher i Ursulu Andress.

Charlize ekranizira strip junakinju

Zanosna holivudska plavuša pravi je kameleon u svojim brojnim ulogama, a u novom filmu, inspiriranom strip junakinjom Aeon Flux, glumi crnokosu ubojicu iz daleke budućnosti.

Aeon Flux je lik iz stripa čija junakinja u originalu nosi bikini gaćice, ali Charlize ipak nije pristala na tako otvorenu erotiku, već se pojavljuje u uskom crnom kostimu koji ističe njeno lijepo tijelo.

Nakon što je za Oscarom nagrađen film "Čudovište" nabacila dvadeset kilograma viška, Charlize je uz četveromjesečne naporne pripreme za novi film brzo smršavila.

Kao nekadašnja balerina sama je željela nastupiti u opasnim scenama, ali je prilikom jedne akrobacije povrijedila vrat pa je snimanje prekinuto na nekoliko tjedana.

U privatnom životu stalno najavljuje vjenčanje i brdo djece sa svojim dugogodišnjim zaručnikom Stuartom Townsendom.

Svadbena ceremonija bi se trebala održati u njenoj domovini u Južnoafričkoj Republici, gdje svaka treće rođena djevojčica nosi ime Charlize.

Pročitajte više