Cher na setu "Burlesque" pokazala potpuno plastično lice

LEGENDARNA pjevačica i Oscarom okićena glumica ovih dana se latila uloge u novom filmu redatelja Stevea Antina "Burlesque" koji paparazze privlači  kao ose med, najviše zahvaljujući zvjezdanoj postavi koju je oko sebe osigurao. Uz Cher u filmu glume Christina Aguilera i Kristen Bell, a jedna od najvećih zvijezda showbiznisa na setu je pokazala kako, unatoč poznim godinama, i dalje izgleda jednako kao i prije dvadeset godina u tijelu i licu.

Cher je jedna od najvećih zvijezda svjetskog showbiznisa, tijekom karijere prodala je više od sto milijuna ploča, a na sceni je više od 45 godina. U svojoj bogatoj karijeri osvojila je mnoge nagrade, a probila se s "I've Got You Babe", ultimativnim hitom iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, koji je otpjevala sa svojim suprugom i partnerom, Sonnyjem.

Jedna od najvećih ljubiteljica plastike ikad

Njezina službena zanimanja su pjevačica, glumica, filmska redateljica, autorica, tekstopisac i plesačica, a na filmu se pojavila sedamnaest puta.

Osim po bogatom profesionalnom životu, Cher je poznata i kao jedna od najvećih svjetskih ljubiteljica plastičnih operacija zbog kojih danas izgleda kako izgleda - kao plastična lutkica - a otvoreno ih je priznala preko dvadesetak.

Muke po kćeri/sinu

Priznala je i da s njima nikad nije imala zdravstvenih problema i tako svojeg kirurga preporučila svima, ali ne i svojoj kćeri Chastity, koja trenutno proživljava proces transformacije u muškarca što Cher uzrujava i stavlja pod povećalo neprijateljski nastrojenih tabloida.

Jedna je od najbogatijih žena u svijetu showbiznisa, iza sebe ima nebrojene nastupe, a danas, osim na filmu, redovito nastupa u utočištu mnogih ocvalih pjevačkih zvijezda, dvorani hotela Caesar's Palace, gdje redovito odrađuje svoj i dalje fenomenalan scenski show.

Pročitajte više