Chevroletova noć u Mimari

CHEVROLET je svečanom prezentacijom označio dolazak svog najmanjeg i najatraktivnijeg modela na hrvatsko tržište, ali i najavio četvrto izdanje kreativnog natječaja Mladi. Kreativni. Chevrolet.

Nakon medijske prezentacije namijenjen specijaliziranim medijima Spark je predstavljen i posebnim uzvanicima u sklopu posebne prezentacije čiji domaćin je bio Spark boy Mario Petreković.

Na plavi tepih ispred Mimare u Sparkovima su pristizali uzvanici i tako iz prve ruke demonstrirali Sparkove mogućnosti sa stanovišta komfora. Čast da se provozaju najmanjim Chevyem tako su dobile Csilla Barath Bastaić, Ivana Kindl, Emilija Bunjevac, Tina Katanić, Ines Preindl, a kao posljednji počasni uzvanik ukazao se Massimo.

Tijekom večeri predstavljeno je i četvrto izdanje natječaja Mladi. Kreativni. Chevrolet namijenjenog mladim kreativcima, studentima umjetničkih fakulteta i visokih škola iz brojnih europskih zemalja.

U kategoriji moda od prve godine postojanja sudjeluju i studenti zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, i to izrazito uspješno. Prije dvije godine je Neven Mihić zauzeo treće mjesto, a istu su poziciju na lanjskom europskom finalu u Berlinu osvojile i sestre Špoljar. Mini revijom prikazane su njihove pobjedničke kreacije.

Ovogodišnji natječaj bit će još uzbudljiviji jer su se uključila još dva zagrebačka fakulteta – Grafički fakultet u kategorijama fotografija i vizualne umjetnosti, i Akademija dramskih umjetnosti u kategorijama video i fotografija. Prijave studenata se zaključuju sutra, a rok za predaju projekata je 15. travnja.

U nastavku gosti su uživali u plesu Atomic Dance Company te glazbi Massima, a svojim glazbenim izborom zabavljao ih je DJ Feel Good (Mladen Horvat).

Pročitajte više