Chris Rock o šamaru Willa Smitha: "On je glumio Muhammada Alija, a ja Pookieja"

Foto: Epa

AMERIČKI komičar Chris Rock komentirao je šamar koji mu je Will Smith zalijepio tijekom prošlogodišnje dodjele Oscara. Prošlo je gotovo godinu dana otkako je Rock u šali uvrijedio suprugu Willa Smitha Jadu Pinkett Smith i zbog toga dobio šamar na pozornici tijekom dodjele, a sada je otkrio je li udarac bio bolan.

"Znam da svi žele znati je li šamar bolio. Kvragu, da, bolio je", rekao je Rock u najavi skorašnjeg Netflixovog specijala pod nazivom Chris Rock: Selective Outrage, koji izlazi 4. ožujka, a onda se, dakako, počeo šaliti. "Pa Smith je glumio Muhammada Alija, a ja sam glumio Pookieja", rekao je Rock.

"Summertime mi je zvonio u ušima"

"Čak i u animiranim filmovima ja sam glumio zebru u Madagaskaru, a Smith je glumio morskog psa u Shark Taleu", ispričao je Rock i potom poentirao još jednom šalom u kojoj se referirao na Smithovu glazbenu karijeru. "Tako me jako udario da sam čuo Summertime kako mi zvoni u ušima", rekao je.

Podsjetimo, Chris Rock je u svom govoru na lanjskim Oscarima spomenuo Jadu Pinkett Smith. Smith se isprva nasmijao na komentar, ali kad je vidio bijesnu reakciju svoje supruge, i on se razbjesnio te je izjurio na pozornicu i ošamario Rocka. Kada se vratio na svoje mjesto, Smith je povikao: "Ne izgovaraj ime moje supruge." Taj mu je šamar priskrbio i desetogodišnju zabranu pojavljivanja na dodjeli.

Pročitajte više