Chrisa Martina i Dakotu Johnson uhodi obožavateljica, tražili su zabranu prilaska

Foto: Profimedia

PJEVAČ grupe Coldplay Chris Martin i njegova dugogodišnja djevojka Dakota Johnson nedavno su zatražili zabranu prilaska za jednu njegovu obožavateljicu. Kako piše Daily Mail, par živi u strahu za vlastitu sigurnost jer je obožavateljica otkrila gdje žive i uznemirava ih.

U pravnim dokumentima do kojih su došli strani mediji piše da "užasnuti i uplašeni" Martin tvrdi da je žena uvjerena da je udana za njega te da je više puta pokušala ući u njegov dom u Los Angelesu u "zabludi da tamo živi". Kaže se da je navodna uhoda na društvenim mrežama objavila kako joj Johnson "crnom magijom" nanosi fizičku patnju.

Zvonila im na vrata

Prošlog tjedna obožavateljica se pojavila ispred njihovog doma i počela zvoniti na vrata. Nekoliko dana kasnije parkirala je u ulici, što je jako prestrašilo Dakotu, koja je pobjegla u kuću.

Martin je sada od suda dobio odluku da im žena ne smije prići na manje od 30 metara, odnosno da mora održavati tu udaljenost od njihovog automobila i kuće. Tvrdi da je bio izložen "kontinuiranom i nevjerojatno mučnom uznemiravanju" i da nikad nije imao ni poslovni ni privatni odnos s tom ženom niti je razgovarao s njom.

"Uznemiravanje je počelo u travnju 2022. godine putem društvenih mreža, a posljednjih mjeseci povećao se broj i ozbiljnost samog uznemiravanja", piše u dokumentu. Martin dodaje da mu ponašanje te žene ulijeva velik strah i da stotine objava na društvenim mrežama dokazuju "emocionalnu nestabilnost i zabludu". 

Pročitajte više