Christina Aguilera progovorila o zlostavljanju u djetinjstvu

POZNATA američka pjevačica Christina Aguilera nije imala sretno djetinjstvo. Kada je imala četiri godine, nasilni otac ju je brutalno pretukao. "Čula sam buku i tresak. Kada sam došla do sobe, vidjela sam Cristinu kako leži u lokvi krvi. Zaprepašteno sam poviknula: 'što se dogodilo?', a ona mi je, onako mala, prestrašeno odgovorila: 'Tata je htio odspavati, a ja sam bila previše bučna'", ispričala je njezina majka Shelly Kearns. To je bila kap koja je prelila čašu i natjerala Shelly da uzme Christinu i drugu kćer Rachel te nakon deset godina braka napusti nasilnog supruga, vojnog časnika Fausta.

O tom traumatičnom iskustvu majka i kći su sada odlučile javno progovoriti u novom dokumentarcu TV kanala E!, kako bi podržale druge žrtve zlostavljanja i potaknule ih na hrabrost i napuštanje zlostavljača. Aguilera je otkrila kako se upravo iz mučnog djetinjstva rodila njezina strast prema glazbi. "Pjevanje mi je bilo izlaz", rekla je. 

Otac sve niječe

"To nije istina. Shelly i ja se u puno stvari nismo slagali i naš odnos nije bio savršen, ali Cristinu i Rachel jako volim i nikada ih nisam napao. Jako mi je žao što sam ikada dignuo ruku na svoju suprugu, ali nikada nisam bio brutalan kao što je bio Ike Turner", odgovorio je Faust na optužbe.

Christina Aguilera je danas i sama majka. S glazbenim producentom Jordanom Bratmanom ima dvogodišnjeg sina kojemu je dala ime Max Liron, što u prijevodu s hebrejskog znači "naša najbolja pjesma".

Pročitajte više