Christina Aguilera setom "Burlesque" prošetala fenomenalne noge

IAKO se počeo snimati tek nedavno, film "Burlesque" redatelja Stevea Antina pažnju paparazza privlači kao ose med, i to prvenstveno zbog fantastične (ženske) glumačke ekipe. Tako nam iz Los Angelesa stižu fotografije seta filma, ali i njegovih dragulja, legendarne Cher i Christine Aguilere koje su pauzu snimanja iskoristile kako bi prošetale kroz grad izgrađen samo zbog njih.

Dame su se dobro zabavile, a zabavili su se i oni koji su ih u njihovoj šetnji sreli, i to prvenstveno zbog dugih, fantastičnih nogu koje je Aguilera pokazala i dokazala da se zbog braka i majčinstva nije ni najmanje zapustila. S njima ovaj put nije bila kolegica Kristen Bell, poznata i kao naseksipilnija vegeterijanka Hollywooda, međutim, ona je svoj stav o kolegicama izrazila odavno, i to prilično maštovito.

"Nikada nisam osjetila toliko dobre ženske energije koliko na setu 'Burlesque', shvatila sam da ne mogu skinuti pogled sa Cher i Christine. Gotovo sam sigurna da ću nakon snimanja završiti kao lezbijka", rekla je lijepa Kristen te time razbuktala maštu mnogim muškarcima diljem svijeta. A ako Kristen zaista i promijeni momčad nakon snimanja filma, znat ćemo i zašto: zbog Aguilerinih nogu!

Pročitajte više