Christina preotela manekenski posao Britney

ŠEFOVI Skechersa, proizvođača obuće za mlade, odlučili su zamijeniti svoje marketinško lice, Britney Spears, zvijezdom s malo boljim imidžem – Christinom Aguilerom.

Ako je suditi prema ponašanju Britney Spears u zadnje vrijeme, nije ni čudo da su se u Skechersu odlučili za nekog manje sklonog bizarnim ispadima. Za razliku od "djevice Britney“, Christina dulje vrijeme njeguje imidž seks bombe ali za razliku od Britney ima koliko-toliko sređen privatni život, o kojem mediji ionako najviše pišu.

Christina je već snimila vruće fotografije koje će se naći na Skechersovim reklamama i to u svom prepoznatljivom stilu, pa je tako na jednoj fotki Christina odjevena u uniformu medicinske sestre, a na drugoj je pozirala kao seksi policajka.

Po riječima neimenovanog menadžera Skechersa, šefovi tvrtke zaključili su da Britney više nije marketinški isplativa, naročito nakon nedavnih ekscesa.

"No, Christina izgleda bolje nego ikad i jako smo sretni što ju imamo.“ – dodao je menadžer.

U službenom priopćenju tvrtke navodi se kako nova Skechersova kampanja koristi "globalnu superzvijezdu koja će u kampanju prikazati svoja dva lica – dobru curicu i ne-tako-dobru curicu“.

Pročitajte više