Ćiro: Idem u svećenike

KONTROVERZNI hrvatski trener Ćiro Blažević još je uvijek u bolnici u Innsbrucku, gdje čeka rezultate operacije, ali to ga ne sprječava da i dalje svojim izjavama zabavlja javnost.

Prema izjavama nekih hrvatskih "dama" veliki šarmer i ljubimac žena najavio da će, ni više ni manje, nego postati svećenik. To mu je navodno predložio svećenik iz Hrvatske katoličke misije Innsbruck, koji smatra kako bi Ćiro Crkvi bio "istinsko pojačanje".

"S obzirom na to da mi je ova operacija donijela jedan neminovni hendikep, nastradali su mi živci odgovorni za seksualni odnos, ispunjavam prvi uvjet da budem svećenik" – rekao je Ćiro reporteru Sportskih novosti koji ga je posjetio u bolnici, te dodao kako se nada da će mu kardinal Bozanić priznati ispite koje je kao mladić položio na Teologiji, kako bi ostatak mogao položiti kada izađe iz bolnice.

"Zamolit ću Bozanića da me baci negdje na selo da mogu na konju obilaziti vjernike" - dodao je Ćiro koji tvrdi da će mu ova ideja pomoći da preživi "opaku bolest zvanu karcinom koju mu je dao Mamić".

Ćiro je rekao i da se nada kako će od svećenika stvoriti nogometnu ekipu, jer je poznato kako su oni jako talentirani za nogomet.

Pročitajte više