Čisti hedonizam: Naga i čokoladna Heidi Klum!

PRELIJEPA Heidi Klum opet je gola i ovaj put slađa je no ikad. Uvjeriti se u to možete ako pogledate ove fotografije koje su izašle u zbirci poznatoj pod nazivom Rankin's Heidilicius, koja sadrži više od tristotinjak fotografija ove ljepotice, od kojih su velika većina aktovi. Jedan od najbolje plaćenih modela današnjice na svojem nagom tijelu zaradila je milijune, a sudeći prema statistikama prodaje ove zbirke editorijala, zaradit će ih još.

A osim nulama na računu Heidi svoje bogatstvo mjeri i obitelji; nedavno je rodila svoje četvrto dijete glazbeniku Sealu, kćerkicu Lou Samuel. A kako među najljepšim modelima svijeta odabrati kraljicu? Anketirani Amerikanci koji su birali najseksi manekenku na svijetu vodili su se sljedećim kriterijima - nogama, grudima, kosom i uspjehom na poslovnom planu. U teškoj konkurenciji jedna je ljepotica ipak pretekla kolegice i našla se na tronu liste najseksi modela svijeta - Heidi Klum!

Osim atraktivnog izgleda, epitet najseksi modela 35-godišnjoj Heidi Klum donio je i reality show "Runway Project" u kojem se traže mladi i javnosti nepoznati modni dizajneri te partnerstvo s brandom donjeg rublja Victoria's Secret. Osim toga, Heidi ima vlastitu liniju cipela i nakita, a sa suprugom Sealom poglede plijeni gdje god da se pojavi.

Pročitajte više