Čitačica s usana tvrdi da zna što je Kelly Rowland vikala zaštitarki u Cannesu

Foto: Profimedia

Čitačica s usana dešifrirala je što je Kelly Rowland rekla zaštitarki u burnoj svađi na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu uoči premijere filma Marcello Mio.

Pjevačica je snimljena kako maše prstom i viče prema članici osoblja na stepenicama, a snimka se proširila društvenim mrežama. Čitačica s usana Jacqui Press tvrdi da zna što je Kelly vikala zaštitarki, piše Daily Mail.

Naime, nakon što je zaštitarka stala na Kellynu haljinu, pjevačica joj je, tvrdi čitačica s usana, rekla: "U redu je." Međutim, zaštitarka joj je nešto odgovorila, zbog čega je Kelly promijenila raspoloženje. "Nemoj tako razgovarati sa mnom", ponovila je Kelly nekoliko puta, tvrdi Jacqui.

Na najvišoj stepenici, Kelly je navodno rekla: "Još jednom, nemoj tako razgovarati sa mnom."

Članovi osoblja navodno su bili agresivni

Čini se da su internetski detektivi sličnog razmišljanja kao i čitačica s usana jer ih je mnogo dešifriralo svađu na sličan način kao Jacqui.

Nakon incidenta, izvori bliski pjevačici za Daily Mail otkrili su zašto je Kelly imala okršaj. Članovi osoblja festivala navodno su bili agresivni i Kelly je bilo dosta njihovog ponašanja.

"Ljudi koji su zaduženi za pomaganje zvijezdama u šetnji crvenim tepihom bili su agresivni i Kelly je pokušavala to ignorirati. Kad je došla do zadnje žene, bilo joj je dosta i rekla joj je neka se pomakne da može mahati obožavateljima i pozirati paparazzima", tvrdi izvor.

"Nju nije briga hoće li izgledati kao diva jer zna da se zalaže za sebe. Ne pretvara se i htjela je postaviti jasnu granicu", rekao je izvor. 

Pročitajte više