Čitatelji Indexa su složni: Ovaj dečko mora u finale The Voicea

Foto: Dario Njavro za HRT

VEČERAS je polufinale pjevačkog showa The Voice Hrvatska. Osam kandidata borit će se za ulazak u finale - Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović. Čitatelji Indexa imaju svog favorita.

U anketi u kojoj smo vas pitali tko zaslužuje prolaz dalje, najviše vaših glasova (preko 1800) osvojio je mladi Martin Kosovec, koji je u prošloj emisiji oduševio izvedbom pjesme Tvoja zemlja. Martin je za 19 sati uspio srušiti i YouTube trending u Hrvatskoj. Dakle, za manje od jednog dana njegov nastup se popeo na prvo mjesto hrvatskog trendinga i skupio 106 tisuća pregleda.

Martin je ranije iz Dininog prešao u Vannin tim, nakon što je Dino donio tešku odluku i umjesto Martina odabrao Marka Vukića, a zatim se rasplakao zbog toga što Martin napušta njegov tim. 18-godišnjak je jedan od najmlađih natjecatelja u showu.

Gledatelji odlučuju

Svaki tim predstavljaju dva natjecatelja, a o njihovoj sudbini odlučuju samo gledatelji. Članovi žirija Vanna, Davor Gobac, Damir Urban i Dino Jelusić neće imati utjecaja na odluku tko od osmero kandidata ide u finale, već o tome odlučuju isključivo gledatelji svojim pozivima i SMS-ovima.

Pročitajte više