Čivave Paris Hilton žive poput bogova

PARIS HILTON, poznata i kao najrazmaženije svjetsko bogato derište, prošli tjedan je časopisu Weekly Life And Style otvorila vrata svoje pseće kućice. Odnosno, kućice svojih pasa, mnogo luksuznije od domova većine hrvatskih, ali i svjetskih obitelji. Kućica je, naravno, ružičasta, a namještaj njezinih brojnih ljubimaca elegantan i luksuzan.

Kućicu osmislile najveće svjetske face

Kućica vrijedna 325 tisuća dolara smještena je iza njezinog doma na Beverly Hillsu, a naručena je i posebno dizajnirana za njezinih šest čivava koje često nosi kao modni detalj, zajedno sa skupim torbicama. Uređenje potpisuju Jimmy Chew, Pawda, Sniffany & Co. i Chewy Vuitton, najveće svjetske face kada je o namještaju za pse riječ.

Klima, kristalni lusteri, spavaće sobe...


Životna površina prostire se na dva kata, kućica je klimatizirana, svaki pas ima svoju spavaću sobu i vlastiti kristalni luster te kupaonicu, a prizemlje, u kojem je smještena dnevna soba, vesele čivave dijele.

"Psi obožavaju ležati na balkonu, igrati se u vlastitom dvorištu i družiti se u dnevnoj sobi. Obožavaju kućicu koju im je Mamica nabavila. I obožavaju se sređivati. Moji prijatelji stalno komentiraju kako imaju bolju garderobu od većine ljudi", riječi su kojima je Hiltonica popratila ovaj prilog.

Pročitajte više