Član žirija plakao zbog ispadanja Ane iz MasterChefa: Od kandidata do prijatelja

Screenshot: YouTube

DAMIR TOMLJANOVIĆ, poznat i kao chef Damir iz emisije MasterChef, jučer je prvi put plakao za kandidatom koji je napustio emisiju. Nakon jučerašnjeg stres-testa u kojem je sudjelovao cijeli plavi tim, MasterChefovu kuhinju je napustila Ana Antunović. Njezinim odlaskom je ujedno i prvi put na Instagramu Damir podijelio fotografiju s kandidatom koji je napustio natjecanje. 

"Od kandidata do prijatelja", napisao je Damir u opisu fotografije s Anom. 

U komentarima su mu se javili pratitelji koji su napisali da je i za njih jučerašnja epizoda emisije bila vrlo emotivna. 

"Sinoć sam i ja plakala s vama", "Uvijek s konstruktivnim savjetima, iskren, pun emocija i u smislu hrane te također prijateljstva. Ovakve ljude treba imati za prijatelje. Gospodine Tomljenović kapa do poda!!", "Rijetko tko pokaže iskrenu emociju u javnosti. Vidi se da ste sretni što ste se upoznali, nastaviti graditi to prijateljstvo", "I meni su došle suze kad sam vidjela da plačeš. Ma ovo je najbolja ekipa ikad do sad. Od žirija do kandidata", pisali su ljudi. 

I Ana se javila nakon ispadanja iz natjecanja, a u objavi je zahvalila žiriju i kandidatima. 

"Tri sam slike čuvala za ovaj dan, jer u njih je stalo sve što sam proživjela na dan ispadanja. Tugu, sreću, nedostajanje i uzbuđenje zbog povratka u svoj stvarni život. Jedan od najemotivnijih trenutaka u mom životu bio je stajati ispred žirija, a znati da je kraj. I onda moj Mentor Damir i veliki Hrvoje Zirojević koji me čeka na izlasku iz studija da me zagrli i preda mi buketić cvijeća. Oproštaj sa žirijem i mojim prijateljima...

Tada se sve činilo kao kraj, sada se čini da je bio početak. Hvala svim ljudima koji su bili sa mnom na ovom putovanju, od moje obitelji i prijatelja, žirija i svih ljudi koji su radili na projektu. Nije uvijek bilo lako, ali na kraju mogu reći samo: vrijedilo je", napisala je Ana u objavi. 

Pročitajte više