Clooney preoteo Beckhamu reklamu za naočale

BOGATI nogometaš godinama je propagirao marku "Police" u Engleskoj i Japanu, dok je slavni glumac bio zadužen za ostatak svijeta.

No, stvari su se promijenile. Kako je David saznao da George prima za reklamu poznatih sunčanih naočala puno više love od njega tražio je veći honorar, a šefovi firme brzo su ga nogirali.

Glasnogovornik kompanije koja je do sada plaćala Clooneyu 3 milijuna funti godišnje izjavio je kako je poznati zavodnik puno popularniji od nogometaša i u Japanu i Engleskoj pa će ga sada koristiti i za to područje.

Mnogi se ne bi složili s tom tvrdnjom jer Beckham često pobjeđuje u raznim anketama provedenim u tim zemljama bilo da se radi o najpopularnijem sportašu ili najzgodnijem i najbolje odijevenom muškarcu, ali nogometašu će i dalje stizati brdo love od ostalih reklama.

On reklamira Adidas", "Vodafone", "Mark&Spencer" i japanske slatkiše "Mejji Seka", a zajedno sa suprugom propagira kozmetiku japanskog diva "TBC".

Zanimljivo je da je pri potpisivanju novog ugovora sa svojim klubom "Manchester Unitedom" morao pristati da neće stalno mijenjati frizuru jer oni tada ne bi mogli prodavati njegove zastarjele postere i slike.

Pročitajte više