Cosmopolitan: Jeste li dovoljno kul da prepoznate ovu curu s naše naslovnice?

Screenshot: YouTube

YOUTUBERICA Emma Chamberlain krasit će naslovnicu Cosmopolitana u veljači.

18-godišnja influencerica, čije joj je vloganje priuštilo partnerstvo s brendovima kao što je Louis Vuitton, jedna je od najvećih mladih zvijezda na YouTubeu, gdje ima više od 8,5 milijuna pretplatnika.

"Mislim da je riječ influencer na neki način odvratna", kaže Emma. "Dopustite mi da navedem primjer: Ako me netko zove influencericom, oni govore da je moj posao utjecati, a ja mislim da to nije istina. Preferiram zabavljati i biti prijatelj. Ne želim utjecati."

"Ne shvaćam to preozbiljno", kaže o svojoj karijeri stvaraoca sadržaja. "To je tako, imam jedan život. Neću potrošiti vrijeme na to da me ljudi vide kao ozbiljnu youtubericu. Nije me briga, znate što mislim?" kaže.

Nonšalantna je postala i po pitanju broja gledatelja. "Gledajte moje snimke, a ako vam se ne sviđaju, idite gledati vijesti ili nešto. Ne znam. Zabavite se, ali mene nije briga."

"Jeste li dovoljno kul da znate tko je zvijezda naslovnice u veljači?" piše uz predstavljanje youtuberice na profilu Cosmopolitana. "U osnovi to je lakmus test o tome koliko razumijete 2020. godinu", dodaju.

Pročitajte više