Cristiano Ronaldo nogometaš je s najviše Facebook fanova

PORTUGALSKI reprezentativac i napadač španjolskog Real Madrida te po nekima trenutno najpoželjniji igrač na svijetu, Cristiano Ronaldo, nogometaš je s najviše Facebook fanova.
Njemački Kicker istražio je koliko su nogometne zvijezde popularne na Faceu, a rezultati pokazuju da Ronaldo ima preko 5 milijuna obožavatelja.


Iako su mnogi izbornici svojim nogometašima zabranili pisanje poruka na društvenim mrežama tijekom Svjetskog prvenstva, u prvom redu kako u javnost ne bi slučajno iscurile povjerljive informacije, neki su igrači i dalje aktivni u komunikaciji s fanovima. Bez obzira na to, Portugalac je vrlo aktivan na Faceu, a to dokazuje i broj njegovih fanova. Na drugom se mjestu, s gotovo 3 milijuna fanova, smjestio seksepilni engleski reprezentativac David Beckham, dok je treće mjesto sa 2 i pol milijuna obožavatelja zauzeo Argentinac i trenutna vruća zvijezda nogometa Lionel Messi. Slijedi ih Brazilac i Ronaldov suigrač u Realu Kaka s milijun i pol fanova te španjolski reprezentativac Fernando Torres sa 1.196,892 obožavatelja.

Pročitajte više