Cristiano Ronaldo platio surogat majci da mu rodi sina?

IAKO je poznati nogometaš Cristiano Ronaldo nakon objave da ima sina zamolio medije da poštuju njegovu privatnost, kao i privatnost djeteta, te jasno dao do znanja kako ne planira otkrivati nikakve dodatne detalje o svom očinstvu, tabloidi ne prestaju nagađati o identitetu majke malenog dječaka. I dok jedni tvrde da je sin Cristiana Ronalda plod jednonoćne avanture s neimenovanom Amerikankom, drugi navode kako je Cristiano krajem prošlog ljeta, tijekom odmora u San Diegu, platio surogat majci da mu rodi dijete.

Podsjetimo, u nedjelju je Ronaldo na Twitteru, Facebooku i svojoj službenoj stranici objavio: "S velikom vas radošću i ispunjen emocijama obavještavam da sam nedavno postao otac malenog dječaka. Kao što sam se dogovorio s njegovom majkom, koja ne želi da se dozna za njen identitet, moj sin će biti isključivo pod mojim skrbništvom. Neću davati nikakve daljnje informacije o ovoj temi i molim sve da poštuju moje pravo na privatnost, kao i pravo na privatnost tog djeteta, jer je riječ o posve privatnoj stvari".

Njegova sestra Katia tabloidima je otkrila kako je dječak "pljunuti Ronaldo" te kako je na svijet došao 17. lipnja, dok je nogometaš bio s portugalskom reprezentacijom u Južnoafričkoj Republici na Svjetskom nogometnom prvenstvu. "Ima smeđe oči poput Cristiana. Moj brat je jako sretan, naravno. Tko nije sretan kad dobije dijete? Beba izgleda baš poput njega, iako je još uvijek jako mala. Mirna je beba, samo jede i spava", otkrila je sestra Cristiana Ronalda.

Pročitajte više