"Čudotvorna Spice Girl" Geri Halliwell pjevanjem probudila djevojčicu iz kome

BRITANSKI mediji su se raspisali o "čudotvornoj Spice Girl" Geri Halliwell, čije je pjevušenje iz kome probudilo britansku tinejdžericu.

14-godišnju Jessicu Knight je 21. siječnja nepoznati napadač 30-ak puta izbo nožem dok je sama šetala parkom koji se nalazi u blizini njena doma. Šest dana je djevojčica ležala u komi u koju je pala nakon moždanog udara kojeg je doživjela tijekom operacije, dok se na kirurškom stolu borila za život.

Jessicini roditelji su bespomoćno stajali pokraj njenog bolničkog kreveta i čekali da djevojčica otvori oči, a onda je čudo stiglo iznenada. "Geri je zapjevala nekoliko stihova njihovih pjesama, a Jessica je počela pomicati ruke i noge. Bilo je to nevjerojatno. Toliko nam je laknulo i bilo je zabavno gledati kako joj se noge miču na zvuk Gerijinog pjevanja. Idućeg dana je po prvi put otvorila i oči", ispričala je Jessicina majka Jill Walmsley.

Geri je u bolnicu pozvao jedan od članova Jessicine obitelji. Djevojčica je u parku izbodena samo dva dana prije no što je trebala otići na koncert Spice Girls. "Saznala sam da Geri dolazi svega pola sata prije no što se pojavila. Nisam to očekivala. Snažno me zagrlila i rekla kako ju je Jessicina priča jako dirnula. Šteta što se Jessica ne sjeća susreta s Geri. Kada sam joj rekla da ju je posjetila, šokirano me pogledala te je rekla - nema šanse, međutim, Geri je ostavila narukvicu s koncerta kao dokaz.

Od napada na Jessicu sada je prošlo sedam tjedana, a njen oporavak teče iznimno dobro. Kako javljaju britanski mediji, djevojčica je ovih dana ponovno počela hodati.

I.M.

Pročitajte više