Čuo je kako žena iza njega priča da vara partnera pa ju je brutalno osramotio

Foto: Facebook

AKO STE se upustili u ljubavnu aferu, priča koja dolazi iz Engleske jasno će vam pokazati zašto uvijek morate biti na oprezu. Čak i kad mislite da vas nitko neće prepoznati.

Stevie Wilcock, 22-godišnji Britanac iz Blackpoola čekao je u redu za aparat za kavu kad je čuo ženu pored sebe kako drugom muškarcu priča da je svom partneru lagala da je cijeli dan na sastancima.

Kod Stevieja se probudila muška solidarnost pa je odlučio razotkriti nevjernicu na društvenim mrežama.

"Davide, ako je tvoja djevojka/žena u srednjim 40-ima i jutros je otišla na posao u crnoj suknji, crnim tajicama i svijetloplavoj košulji... Rekla ti je da će biti cijeli dan na sastancima. No nije, upravo stoji ispred mene u redu za automat za kavu u Chesteru i govori drugom muškarcu cijelu tu priču, a oboje se tome smiju", napisao je Stevie i dodao:

"E da, ona vozi crnu Ford Fiestu. Spakiraj se i idi, Davide", napisao je Stevie, otkrivši i broj registarskih oznaka automobila kojeg žena vozi.

Status je dosad lajkalo više od 19.000 ljudi, a podijeljen je više od 7500 puta. Daily Mail ga je kontaktirao, a on je otkrio razloge zbog kojih je objavio status o nevjernoj ženi.

"Učinio sam to kako bih Davidu otvorio oči o njegovoj partnerici, ona i muškarac pričali su i o hotelu, sve je bilo jasno kao dan. Bilo je pomalo nadrealno čuti ih da tako otvoreno govore, no očito nisu ni pomislili da će se ovo dogoditi", rekao je.

Iako je većina podržala Steviejev potez, neki su stali u obranu žene.

"Možda je David pravi horor i treba joj malo nježnosti. Možda je David htio spasiti njihovu vezu, no to sad neće moći jer je netko odlučio objaviti njihove privatne stvari", komentirala je jedna osoba.

Britanski mediji trenutno traže Davida i njegovu nevjernu partnericu, a zasad ih nitko nije prepoznao u statusu. 

Pročitajte više