Cura dobila od dečka DNK test pa oboje ostali u šoku onime što su otkrili

Screenshot: TikTok

TIJEKOM posljednjih nekoliko godina DNK testovi postali su popularan dar prijateljima i članovima obitelji.

No neki rezultati otkrili su puno više nego što su oni koji su napravili test bili spremni saznati. Jedna od njih je i korisnica TikToka iza nadimka Matilda. Ona kaže kako je za rođendan prošle godine dobila DNK test, a ono što je otkrila ostavilo ju je u šoku.

"Bivši mi je nabavio jedan od tih DNK testova - moja mama je posvojena i nikad nisam poznavala biološkog oca. Stoga su me uglavnom zanimale zdravstvene informacije kako bih znala trebam li paziti na što", rekla je u videu koji je prošli tjedan objavila na TikToku.

@mattilathehun

I dare you to imagine a more “white person in Saskatchewan” scenario than this ##fyp ##voiceeffects

♬ original sound - bumble bee

Njezin tadašnji dečko također se testirao, a rezultate su dobili oko mjesec dana kasnije. "Pregledavala sam popis genetskih rođaka jer jedina osoba s kojom sam znala da sam sigurno povezana bila je moja majka", nastavila je.

Kaže kako je primijetila ime svog dečka i okrenula se prema njemu te mu rekla kako je divno da je rođakinja nekome tko se zove poput njega. "I tako sam saznala da sam u vezi sa svojim rođakom", kaže.

Objasnila je nadalje kako su prekinuli, a ispostavilo se da su imali iste šukunbake, odnosno pradjedove. No Matilda kaže kako nije stala sa svojom istragom te tvrdi kako je poprilično sigurna da su rođaci u drugom koljenu.

Video je postao viralan na TikToku, a i mnogi drugi počeli su zatim dijeliti svoja iskustva s DNK testovima.

Pročitajte više