Cura pregledavala fotke s odmora na Ibizi pa nije mogla vjerovati što vidi

Foto: Twitter

PARTIJANERICA iz Velike Britanije na odmoru na Ibizi, čija je objava nakon gubljenja putovnice postala viralna na Twitteru, kaže kako se usprkos četverodnevnoj borbi da dođe doma provela "najbolje ikad".

Bobbie Cook pretrpjela je niz problema tijekom odmora na Ibizi, uključujući višestruka kašnjenja i odgođene letova. 21-godišnja zdravstvena asistentica letjela je 25. rujna iz Wickforda u Essexu za Španjolsku. Zbog propadanja Thomasa Cooka njezina početna rezervacija bila je otkazana i morala je čekati satima drugi let u Barceloni, prenosi britanski mediji.

Kad su ona i njezina prijateljica Becca (20) napokon stigle na Ibizu, posjetile su superklub Pachu u svojoj drugoj večeri tamo i Bobbie je shvatila da joj je nestala putovnica. Nakon napornih nekoliko dana podnošenja zahtjeva za izdavanje putovnice za hitne slučajeve, zbog čega je četiri dana odgodila povratak doma, Bobbie je pregledavala fotografije kad je primijetila jednu na kojoj se vidi njezina putovnica na podu kluba.

"Nisam mogla vjerovati", rekla je Bobbie dodavši kako nije dovoljno pazila. Kad je vidjela fotografiju, nazvala je klub i pitala je li netko pronašao putovnicu, no to nije bio slučaj. "Mislim da ju je netko pokupio i ukrao", kaže.

Doma se Bobbie vratila tek 4. listopada, a pet dana kasnije svoju avanturu odlučila je podijeliti na Twitteru i njezina priča postala je viralna. Kaže kako je tad bila pod stresom, no sad se čitavoj situaciji može samo smijati.

Pročitajte više