Cure detalji svadbe od 100 tisuća eura: Ana Ivanović gostima postavila rigorozne uvjete

Foto: Instagram

TENISAČICA Ana Ivanović i nogometaš Bastian Schweinsteiger isplanirali su kako će izgledati njihovo vjenčanje, a iako detalje nastoje držati u najvećoj tajnosti, oni svejedno cure u javnost. Skrivanje pojedinosti o svadbi ide toliko daleko da ni njihovi gosti ne znaju gdje će se ona održati.

Kako piše Kurir, vjenčanje neće biti održano u Srbiji, već u inozemstvu, a uzvanici neće do zadnjeg trena znati mjesto na kojem će Srpkinja i Nijemac razmijeniti zavjete. Gosti će doći na određenu lokaciju, odakle će ih osoblje mladenaca odvesti na tajno mjesto. Osim toga, gosti su potpisali rigorozne ugovore koji ih obvezuju na šutnju. Tako je zabranjeno objavljivanje fotografija i lokacije na kojoj se svadba održava, a oni koji to prekrše platit će ogromnu kaznu.

"Budući supružnici pažljivo su isplanirali svaki detalj vjenčanja, oni žele da njihova svadba bude tajna, a ne da ih paparazzi uznemiravaju. Kako bi bili sigurni da će sve proći kako su zamislili, preko odvjetnika su napravili ugovore koje će gosti potpisati prije dolaska na svadbu. Time se obvezuju na diskreciju", tvrdi izvor.

"Upotreba mobilnih telefona neće biti dopuštena. Iznošenje bilo kakvih informacija strogo je zabranjeno, a ako netko ne bude poštivao ugovor, bit će tužen i novčano kažnjen", dodao je.

Na svadbu su pozvane brojne poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe i politike. Među njima su Novak Đoković, njemački nogometaši Thomas Miller, Holger Badstuber, Philipp Lahm, Manuel Neuer, njegovi suigrači iz Manchester Uniteda Wayne Rooney i Juan Mata te mnogi drugi. Ana će pozvati tenisačice Angelique Kerber, Soranu Cirsteu i Donnu Vekić, a kuma će joj biti dugogodišnja prijateljica. Nagađa se da će za glazbu biti zaduženi srpski Tropico bend te Maroon 5, koje oboje obožavaju. 

Pročitajte više