Čuvala tuđu djecu osam sati, a kad je tražila plaću dobila je neočekivan odgovor

Screenshot: Youtube

IAKO se uglavnom podrazumijeva da ćete morati platiti dadilju ako ste je unajmili da vam čuva djecu, jedna mama je zaključila da pored sve zabave s njenim klincima, dadilji plaća ne treba. 

Nakon što je osam sati provela čuvajući njenu djecu, dadilja je kontaktirala mamu da se dogovore oko isplate honorara, a onda ju je dočekao hladan tuš. 

Svoju je prepisku s mamom ogorčena dadilja podijelila na Redditu. 

"Bilo mi je jako zabavno čuvati vašu djecu i zbilja sam uživala s njima. Odgovara li vam da po novac dođem sutra oko dva popodne?" upitala je mamu. 

"Nisam mislila da ti trebam platiti. Dobila si besplatan sladoled i zabavljala se cijeli dan. Žao mi je ako si krivo shvatila", dočekao ju je odgovor. 

Zbunjena dadilja ju je podsjetila da su imale dogovor da joj plati 16 dolara (100 kuna) po satu te joj proslijedila poruke kojima to dokazuje. 

Sister sent me this...she was blocked immediately after from r/ChoosingBeggars

"Ne misliš li da si malo ohola? Možemo napraviti kompromis da ti platim 20 dolara (130 kuna)", rekla je mama na to. 

Nakon što je odbila nakon dogovorenih ukupno 128 dolara (oko 800 kuna) prihvatiti šest puta manji iznos, mama ju je jednostavno blokirala. 

Ekipa na Redditu savjetovala joj je da se prvo obrati njenom mužu, a ako on ne pokaže razumijevanje, predložili su da isplatu potraži preko suda. 

Pročitajte više